The Kabbalah Centre Finland ry

Discover Kabbalah -kurssi: Reincarnation

Buy this
  • 100,00 €
100% SSL Secure

Syyn ja seurauksen sääntö toimii aina. Toisinaan sitä on kuitenkin vaikea uskoa, sillä emme mitenkään ole tämän elämän aikana pystyneet kylvämään siemeniä kaikkiin kohtaamiimme seurauksiin. Lukuisat tapahtumat eivät myöskään ole millään mittarilla järkeviä jos tarkkailu rajoittuu vain nykyiseen elämäämme.

Kabbala kertoo, että tällä hetkellä kokemamme elämä on vahvasti sidoksissa kaikkeen siihen, mitä olemme tehneet ja olleet aikaisemmissa elämissämme. Suuri osa tänä päivänä kohtaamistamme tapahtumista on seurausta jostakin aikaisemman elämän aikana kylvetystä syystä. Kohtaamme nytkin samoja haasteita, joiden parissa on ehkä puuhattu jo useammankin jälleensyntymän ajan. Oman tikkunin todellinen sisäistäminen edellyttääkin syiden ja seurausten laajan kokonaiskuvan ymmärtämistä.

Kurssilla käydään läpi konsepteja jälleensyntymiseen, esitellään työkaluja erilaisten yhteyksien löytämiseen, ja käytännöllisiä vinkkejä kaiken tiedon soveltamiseen tässä ja nyt.

Kurssin opettaa David Zakin. Kurssikieli on englanti.

Kurssi on kahdessa osassa peräkkäisinä päivinä:

osa 1: su 3.11. klo 16-19

osa 2: ma 4.11. klo 18-21

Kurssipaikka: Miestentie 9, Otaniemi, Espoo

Hinta sisältää kurssin lisäksi myös henkilökohtaisen tapaamisen kurssiopettajan kanssa. Tapaamisen aikana voit kysyä lisäkysymyksiä ja tehdä oman suunnitelman esitettyjen konseptien hyödyntämiseen käytännössä.

Kurssista tehdään osallistujille videotallenteet. Voit siis osallistua kurssille vaikka et pääsisikään molempiin osiin paikalle.

Jos olet KMP-jäsen, kurssi sisältyy hintaan, varaa paikkasi info@kabbalah.fi -osoitteesta)