The Kabbalah Centre Finland ry

Kuuden viikon peruskurssi kabbalan viisaudesta

Buy this
  • alkaen 2,00 €
100% SSL Secure

Kabbala on elämänviisaus, joka paljastaa maailmankaikkeuden ja elämän rakenteen ja perusperiaatteet. Sana kabbala tarkoittaa kirjaimellisesti “vastaanottamista”. Viisauden tarkoitus on auttaa vastaanottamaan enemmän elämästä ja kokea täyttymystä.

Jokaisella on elämässä uniikki tarkoitus. Kaikilla meistä on erityisiä lahjoja ja ainutlaatuisia voimia. Kabbalan viisaus on sekä valaiseva että käytännöllinen, ja se kertoo miten voimme aktivoida nämä voimat.

Kabbala on universaali viisaus, jota kuka tahansa voi opiskella taustastaan tai vakaumuksestaan riippumatta. Tällä kuuden viikon kurssilla opit kabbalan perusperiaatteet ryhmäopiskeluna. Kurssilla katsotaan tunnetun kabbala-opettajan englanninkielisiä videotallenteita suomenkielisillä tekstityksillä, ja lisäksi tehdään tehtäviä ja harjoituksia suomalaisen ohjaajan vetämänä.

Kuuden suomenkielisen tapaamisen lisäksi kurssi sisältää kahdenkeskisen tapaamisen kabbalan viisautta pitkään opettaneen Michal Shneorin kanssa.

Kurssin sisältö:

Osa 1: Todellisuutemme määritelmä

Osa 2: Kabbalan kuvaus alkuperästämme

Osa 3: Vastustaja elämän pelissä

Osa 4: Oman muutoksen ja elämän tarkoitus

Osa 5: Reaktiivinen ja proaktiivinen jakaminen

Osa 6: Kabbalan välineitä henkilökohtaiseen kasvuun ja muodonmuutokseen

Keskiviikkoisin 5.8. alkaen klo 18-19:30, TKC, Snellmaninkatu 15, Helsinki tai verkkokokousvälineellä mistä tahansa.


Hinta: maksa mitä haluat (suositushinta 72 euroa)

Ehdit vielä mukaan - rekisteröitymisen jälkeen saat katsottavaksi edellisten viikkojen tallenteet, ja sen jälkeen voit liittyä ryhmän mukaan live-osuuksiin.