The Kabbalah Centre Finland ry

Astrologia-karttaluenta Helsingissä / Naomi Zohar

Buy this
  • 150,00 €
100% SSL Secure

Kabbalistinen astrologia on yksi tärkeimpiä työkaluja auttamaan oman elämän tarkoituksen löytämisessä. Olet saanut syntymässäsi tiettyjä lahjoja ja kykyjä sekä samaan aikaan haasteita ja hankaluuksia. Kaikki nämä näkyvät astrologisessa kartassasi. Uniikki syntymähetken yhdistelmä paljastaa opaskirjan juuri sinun elämääsi. Mitä paremmin tunnet sen, sitä helpompi sinun on navigoida elämän tapahtumissa ilman tarpeetonta kaaosta ja hämmennystä.

Astrologisesta karttaluennasta saatava tieto auttaa sinua saavuttamaan potentiaalisi ja opettaa uusia asioita omasta itsestäsi. Lisäksi se tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä siihen, miten voit paremmin viestiä ja ilmaista ideoitasi, visioitasi ja sisäisiä tuntumuksiasi – ja ymmärrät miten voit suhtautua rakentavalla tavalla prosessiin ja siinä mukana oleviin muihin henkilöihin.

Uniikin juuri sinulle kuuluvan viisauden tarjoaminen on karttaluennan tarkoitus – saat käytännöllisen oppaan ja voit käyttää sitä heti!

Karttaluennan kesto on noin 45 minuuttia.

Naomi Zohar saapuu vierailulle Helsinkiin ja sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus henkilökohtaiseen tapaamiseen ja karttaluentaan tiistaina 11.6. ja keskiviikkona 12.6.

Naomi on osa Kabbalah Centren eurooppalaista opettajaryhmää ja hän on suorittanut keskuksessa monia erilaisia tehtäviä. Kaikista eniten hän rakastaa työskentelemistä opiskelijoiden kanssa. Tänä päivänä hän käyttää pääosan ajastaan astrologia-luentoihin ja yksilöllisten astrologia-karttojen tekemiseen.


Erilaisia karttaluentatyyppejä:

Syntymäkarttaluenta – ensimmäisen kerran tulkinta

Syntymäkarttaluenta pureutuu sielun ytimeen. Se kattaa menneet elämät, niissä tehdyt valinnat ja opitut uskomusjärjestelmät, ja mitä niistä kannat edelleen mukanasi. Ymmärrät, mitkä asiat on tarkoitettu muutettavaksi sen sijaan että mukautuisit niihin tai antaisit niiden aiheuttaa hankaluuksia. Luenta näyttää kuka olet juuri nyt, ja kuinka haasteet tarjoavat polun kohti suurta nautintoa ja hyvää oloa. Tämä luenta kannattaa yleensä valita ensimmäiseksi karttaluennaksi.

Edistyminen ja mahdollisuudet -luenta – tuleva ajanjakso

Tämä luenta tarjoaa välähdyksen tulevasta vuodesta tai muuten määritellystä ajanjaksosta. Se kertoo sekä uusista mahdollisuuksista että haasteista. Kun tiedät etukäteen edessäsi olevista mahdollisuuksista, pystyt valmistautumaan niihin ja toimimaan tilanteen koittaessa, ja voit ja uskallat tehdä tilanteisiin liittyviä valintoja ja päätöksiä paremmassa ymmärryksessä.

Vertailu- ja vaikutusluenta – millainen suhde sinulla on kumppaniisi, ystävääsi, lapseesi, kolleegaasi

Vertailuluenta sisältää valittujen henkilöiden piirteiden ja heidän yhdessä muodostaman ihmissuhteen tulkinnan. Luennassa pureudutaan ihmissuhteen ytimeen. Ymmärrät, miksi teidät on alunperin tuotu yhteen, mikä suhteen merkitys on, mitä sinun pitäisi tehdä jotta voit tuoda siihen lisää energiaa ja saada sen kukoistamaan – ja miten erilaisia haasteita on syytä viestiä ja käsitellä.


Kun varaat karttaluennan tämän sivun kautta, sinuun ollaan sen jälkeen yhteydessä tarkan ajankohdan ja paikan sopimiseksi.


Karttaluennat järjestetään Meeting Park Forumissa, Mannerheimintie 20 B, Helsinki


Vielä vapaita aikoja:

ti 11.6. klo 9 ja 20

ke 12.6. klo 9 ja 12:30